Østjyllandsholdet skulle på banen kl 8:20 i Nymindegab ved vesterhavet.

Nogle kørte fra Randers kl 05:00 - andre kørte lidt senere og med en god fart kunne det også lige nåes til kl 08:20. Nicklas og Daniel som er helt nybegyndere på terrænstævner tog det i højt humør, for de syntes det er super fedt at skyde terrænstævne. Preben og Rene var også med fra Randers.

Det er dejligt at komme til geværterræn som nybegyndere, man bliver taget rigtigt godt imod og får alt den hjælp man kan til at indstille riflen. Hvor langt er der ud til målet, hvor meget skal der klikkes og hvor meget vind er der. Selv om de stiller op med andre patroner end resten af holdet - står der altid en klar til at regne ud hvor meget de skal klikke med deres patroner. 

Det var en stor udfordring at skyde ved vesterhavet, det stormede en halv pelikan og der skulle tages meget højde for vinden. De knælende skytter kunne stort set ikke sidde stille - de blevet vugget af vinden.

Trods vejret klarede alle sig rigtigt flot.

Dagen sluttede med sekundskydning - 3 mål på hurtigst mulig tid. Når skytten står med gevær ved fod, bliver tiden sat igang og så er det ellers med at smide sig ned og få skudt målene i rigtig rækkefølge.

 

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.