2011

Fredag sidst på eftermiddagen nåede DM-karavanen frem til runddel nr. 9 i Vingsted. I år var der 9 skytter og 7 hjælpere/trænere. Vi fik slået en pæn stor lejer op. Som altid er der stor morskab, når teltene skal sættes op. Nogen klarer det i et snup tag mens andre må bruge noget længere tid. Så er der Marcus og Esben som bruger enormt lang tid på det, men så står det også super godt.

 

Lørdag var for nogen en meget lang dag, da flere skytter først skulle skyde søndag, men de hyggede sig sammen med de andre skytter og glædede sig til det blev deres tur. Det blev til rigtige mange skydninger lørdag, da der kom 5 skytter yderligere som endagsskytter.  Så trænerne havde travlt, men heldigvis havde de Eva til at holde styr på alle skydetider, patroner, våben og vigtigst af alt skytterne. Efter en lang dag glædede alle sig til at komme op i lejren, hvor de kunne spille lidt fodbold, mens de ventede på aftensmaden blev klar. Amalie imponerede med små boldtricks, og vi er glade for hun har valgt skydning frem for fodbold.

 

Per havde som altid sørget for aftensmaden, og det er altid spændende og se hvad der er på menuen. Ole (Anne-Maries far) sørgede for at dække bord samt varme maden. Han havde travlt, for det tager lidt tid at varme frikadeller til 22 personer i en miniovn, men det havde Ole helt styr på, så alle frikadeller var lune da kartofler var færdige. Pers kone havde smagt på sovsen, som han havde lavet hjemmefra, og hun var ikke begejstret for den, men pyt med det Per, alle vi andre syntes den smagte godt. Efter maden var der lotteri. Marcus, Anne Marie og Daniel vandt den store præmie: Opvasken......

 

I år var der mulighed for skytterne kunne se film om påskeharen lørdag aften ved 50 m banerne. Mens børnene så film inviterede Peter de voksne til sodavand foran hans campingvogn, hvor der blev tid til at snakke om dagens skydninger og oplevelser med skytterne. Efter filmen var hygge i fællesteltet med chips og sodavand. Esben stod model til mange "kærlige drillerier" den aften. Han fik af vide at hans udtalelser var lige så upræcise som hans skydninger.

 

Søndag morgen var en del noget trætte, da lyn og torden havde vækket flere om natten. Regnen kom også i løbet af natten og det var nok mest Adam og Casper der var trætte at det, for de havde sat deres sko udenfor teltet så det var en noget våd fornøjelse at komme i skoene søndag morgen. Søndag skulle vi have gjort skydningerne færdige og pakket lejren sammen. Heldigvis var vejret igen super godt så de fleste telte nåede at tørre inden vi skulle pakke sammen. Frokost skulle der selvfølgelig også være tid til, men det var ikke alle der fik lov at sidde og nyde maden, da fællesteltet blev pakket ned mens de sad og spiste inde i teltet.

 

Efter en dejlig weekend var vi alle trætte og klar til at komme hjem og få pakket ud. Det gik hurtigt og nemt at få pakket ud og ryddet, så alle kunne komme hjem og hvile sig inden det igen var skole/arbejdsdag.

 

Tak for en rigtig god weekend.

Alex og Amalie

 

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.