2013-02-15 EM Holdet DKEuropamesterskaberne i skydning afvikles i Odense 25.02.2013 - 03.03.2013, og er den største internationale skydesportsbegivenhed på dansk jord i Dansk Skytte Unions historie.

 

Der forventes over 700 deltagere fra mere end 40 nationer. Eventen samler de bedste kvindelige og mandlige luftskytter i Europa på både junior- og seniorsiden. De tre discipliner, der konkurreres i, er alle med luftvåben på 10-meter-distancen: Luftpistol, Luftriffel og Running Target.

Hallerne i Odense Congress Center forvandles til et fuldt udstyret skydeanlæg med elektroniske baner. Udenom er der aktivitetszoner, udstillingsområder, café mv. Under EM kan både børn og voksne deltage i udfordrende konkurrencer og prøve sjove sideevents. Prøv f.eks. selv at skyde med luftriffel og sammenlign dine resultater med EM-skytternes!

Arrangør Dansk Skytte Union arrangerer og afholder eventen i tæt samarbejde med Udvikling Fyn - Sport & Event, Sport Event Denmark og det Europæiske Skydesports Forbund.

 

Resultaterne kan ses her : http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=EuropeanChampionship10m20130225OdenseDEN&AspxAutoDetectCookieSupport=1

 

Se indslag fra TV2-Fyn : Så er EM i gang i Odense

 

Se fotos her

 

Læs skyttebladet nr. 1 elektronisk her2013-02-15 EM Skyttebladet 1

Læs mere på dr.dk P4  her

Læs mere på Odense Congress Centers hjemmeside her

Læs mere på Dansk Skytteunions hjemmeside her 

Her kan du se de 23 danske skytter på skytten.dk 

Du kan også følge med på http://www.facebook.com/ech2013