2013-03-16 DM ungdom indesæson

DM Ungdom den 16. -17. marts 2013

Referat af Annemette Binder se her.

 

Referat af Nathali Holmes Jensen lige her.

 

Torsdag:

DM for ungdom startede reelt med pakning af udstyr og geværer torsdag den 14. marts kl. 18.00. Her blev der indskudt rifler på både cal. 22 og luft. Efter pakning blev de stillet i våbenboksning klar til lørdag morgen.

 

Lørdag:

Lørdagen startede i klubhuset kl. 6.30, Ja - det er tidligt for de fleste. Af sted i 5 biler med våben og oppakning samt 12 skytter og 4 trænere det gik. Nicklas og Nathali kommer direkte fra Hinnerup med rundstykker til morgenmad. Vi ankom til Vingsted kl. ca. 08.00 og første skydetid er kl. 09.05. Der er også forældre med som overværede deres børn og hele ”cirkusset” med de mange skytter i aktivitet.

 

DSCN9867Til DM er der også våbenkontrol og Marcus skulle lige have godkendt sit nyeste våben, men så let gik det ikke, så der måtte laves primitive ændringer med pap og tape før hans våben kunne godkendes.

 

 

Det går slag i slag med en god pause til frokost. Omkring dette tidspunkt finder vi ud af, at BK –foreningsholdet, måske har en chance for at gå i finalen kl. 15.50. Så vi følger godt med på resultattavlen. Kl. 14 får vi udleveret nøgler til værelserne og til vores overraskelse har vi fået nogle dejlige værelser på Vingstedscenteret. Nogle går over med bagage, mens andre stadig er på skydebanen.

 

 

Da der kun mangler 2 BK - foreningshold finder vi dem og spørger, hvordan de mener det er gået deres hold.

Lige før den reserverede mesterskabs tid for holdet, tror vi på finalepladsen og afbestiller mesterskabs tiderne, da finaleskydningen kan tælle for mesterskabsskydningen.

 

DM MARTS 2013 005Vi kommer i finalen med en 4. plads 1 point bedre en nr. 5 og med 2. point op til nr. 1. Der begynder at komme nerver på for holdet bestående af Benjamin, Emilie, Annemette og Nathali.

Da de kommer ud efter en 20 skudsserie er Annemette helt knust. Hun mener hun har skudt 193 og ødelagt det hele for holdet. Men Emilie og Nathali støtter op om deres holdkammerat og mener ikke de overholdet ville være kommet i finalen uden hende.

Da skiverne endelig er talt bliver det til 196 til Annemette og det trøster lidt. Men da vi går ud til præmieoverrækkelsen for foreningshold kl. 17 er overraskelsen stor og pigerne tror ikke helt på det, da Randers Skyttekreds bliver nævnt som bronze vindere.

I vores nye trøjer går holdet på skamlen og bliver hyldet – STORT TILLYKKE. Det vendte stemningen 180gr og der bliver noget, at snakke om på pigeværelset – De er nemlig rigtig stolte.

 

Endelig blev det tid til lidt afslapning på værelserne for alle inden aftensmaden kl. 19.30. Aftensmaden stod på Honning marineret skinke med blandet salat, grøntsags snacks, hot’sweek salat med korn og urter, ristede kartofler, sky og brød. Til dessert var der hjemmelavet vanijeis på marcipanbund med topping og krymmel. Efter aftensmaden stod den på en svømmetur i svømmehallen kl. 20.45-21.30. Der var enkelte som ikke var i vandet. MEN JOHANNES VAR.

 

Vi havde en kort fællessamling med lidt kage, men skytterne var ved at være godt trætte, så de ville i seng og hygge lidt på værelserne. Kl. 22.30 blev der sagt godnat, med besked om vækning kl. 07.00 for Nicolaj og Jonas som de første skal skyde kl. 08.30 i morgen. 

 

Søndag

Søndag morgen blev der uklarhed om der var bestilt skydetid til Jonas kl. 8.30 eller ej, men nu var Jonas stået op sammen med Nicolaj og fik morgenmad kl. 07.30 og var klar til at skyde, så træner Jonas fik hurtigt undersøgt sagen og handlede ved at bestille en tid. Heldigvis var der lige plads ved siden af Nicolaj, så træner Jonas kunne hjælpe begge. Resten af børnene fik også morgenmad inden kl. 08.30. Kl. 09.00 skulle værelserne være ryddet – det nåede vi også næsten.

 

Vi opholdt os i centeret for i dag skulle alle skyde luft på nær Nicolaj. Der var nogle som fik skudt rigtig godt og fik et lille bæger med hjem og andre som fik en rigtig god oplevelse af at skyde på elektronisk markeringsanlæg = uden papskiver, men resultat lige med det samme skuddet er skudt.

 

DM-2013-Guld-Marcus-02Det blev ikke til meget frokost, da vi havde fået ligeligt med boller, pølsehorn og andet lækkert bagværk med hjemmefra. Tak til alle som bagte til os. Ved middagstid stod det klart for os, at Benjamin skulle med i finaleskydningen på cal 22. Så Benjamin blev sendt i forvejen ned til cal. 22 banerne, mens vi andre fik de sidste færdige med deres luftskydning. Her klarede Marcus sig ganske godt og fik skudt fuldt hus 400 med 15 krydsti’er. Hvilket var det bedste resultat der var skudt. Dermed blev Marcus DANMARKS MESTER PÅ LUFT FOR JUNIORER. STOT TILLYKKE.

 

Herefter skyndte vi os alle ned for at se, hvorledes det gik med Benjamin. Det blev nervepirrende. 10 skud med tiendedels markering og med omskydning på 3 skud, før Benjamin sikrede sig en bronzemedalje. STORT TILLYKKE TIL DEN DANSKE MESTER I BK1 RÆKKEN.

 

Også tak til de forældre som kom forbi, kiggede med og støttede deres børn og unge. Håber vi har givet jeres børn og unge en rigtig hyggelig og positiv oplevelse.

 

Trænerne: Johannes, Per, Jonas og Eva.