2014-03-22 DM 15m Ungdom

Dagen startede tidligt kl. 06.00 i Randers skyttekreds og en enkelt sov lidt længere (Emilie). Måske fordi vi havde meldt 2 forskellige mødetidspunkter ud. Efter pakning og kørsel til Vingsted centeret var der rundstykker, juice, ost og pålægschokolade til morgenmad, som Gry havde taget med fra bageren - Herligt. Første skydetid var allerede kl. 8.30 og Emilie nåede også sin skydetid kl. 09.40. Selv Johannes var mødt reglementeret påklædt op. 

 

Sean som først skal skyde søndag gik på opdagelse og fandt nogle af de tiltag, som DGI skydning ungdom havde fundet på. Hurtigt var han tilbage og melde, at han havde flere high scores på et skydespil. Også de andre skytter skulle ud og prøve.

 

Herefter gik det bare der ud ad og ved middagstid var spændingen høj. Er foreningsholdene med i finalen eller ej ?. Der blev fuldt godt med på diverse elektroniske medier Ipads, mobiltelefoner og tavlerne i hal 1 af forældre og trænere. Der skydes finale for børnene på cal. 22 lørdag og på luft søndag. For juniorene er det omvendt, finale på luft lørdag og cal. 22 søndag. Herudover er der individuel finale men kun på cal. 22 søndag.

 

Der var også spænding omkring, hvor skal vi sove i centeret på luksus værelser eller i den gamle bygning ovenpå cal. 22 banerne. Heldigvis kunne denne spænding udløses inden middag og til stor glæde. Luksus værelser i centeret og pigerne (Annemarie, Annemette, Emilie, Nathali og Rikke) fandt hurtigt det bedste 5 mands værelse. Johannes blev lidt overrasket, da han fandt ud af, at han skulle sove på værelse med Eva. Det blev hurtigt lavet om. Til hvis glæde kan ikke siges.

 

Spændingen om finalepladsen blev først udløst omkring kl. 14.15 og JA, børneholdet kom med i finalen på cal. 22, mens juniorerne på luft desværre ikke kom med - selv om de havde skudt rigtig godt. Børneholdet holdt pladsen i finalen og fik en bronze medalje - STORT TILLYKKE.

 

Så er det tid til pause for skytterene inden aftensmaden kl. 19.30. Men for at forældre og andre kan følge med skal der lige ligges billeder på hjemmesiden og skrives lidt om vores dag.

 

Aftensmaden stod på hamburgerryg med mixed salat, pastasalat, grøntsags snacks, persille kartofler og purløgssauce og til dessert var der en lækker islagkage med frugt salat.

 

Kl. 20 var der svømning, som vi dog først nåede til kl. ca. 20.30 på grund af den sene aftensmad. Aftensmaden serveres først når faldmålskydningen er færdig. Herefter var vi tætte tilbage til værelserne, hvor der efter inspektion, blev opdaget et par ekstra piger på værelset - måske nogle Nicklas havde støvet op? Omkring kl. 23.00 var det sengetid og de ekstra piger blev bedt om, at forlade værelset, så der kunne blive ro.

 

Søndag startede med vækning kl. 06.30 og der var en dejlig morgenmad kl. 7. Hvem får måske æg, bacon, pølser, pandekager, rundstykker, basser, pålæg, juice, mælk, kaffe, og diverse morgenmads produkter på morgenbordet der hjemme? Første skydning var kl. 08.30 med Emil og Nicklas. Juniorerne skulle også skyde deres holdskydning på cal. 22. De 2 endags skytter Sebastian Vestergaard og Rasmus Rask kom også i dag for at skyde cal. 22.

 

Emil er rigtig stolt med sin skydning, idet han opnår præmiekravet for BK1 skytter på 200. Jonas og Benjamin får tiden til at gå med rubricks terningen. Sean kommer også igang med skydningen i dag og hans mor kigger forbi. Til stor overraskelse og glæde for Sebastian skyder han 199/8 i hovedskydningen som BK3 skytte. Endnu mere overrasket bliver vi alle (og hans far), da han i mesterskabsskydningen skyder 198/8. Hvilket betyder at han bliver dansk mester i BK3 og skal øverst på skamlen og have guldmedalje. GODT GÅET.

 

Dagen går også med, at finde ud af, hvor mange skytter Randers skyttekreds får med i de individuelle finaler. Det bliver til ikke mindre en 3 stk. med,  Junior Daniel Filtenborg Binder, børneskytte Annemette Filtenborg Binder og børneskytte Emil Piilgaard Ø. Jensen. Så både Jonas, Per og Johannes må som stolte trænere på banen. Spændte tager vi ophold i det store opholdsrum for at følge med på storskærmene, som resultaterne skydes og registreres. Der skydes 10 skud på kommando og der er 1/10 dels markering. Daniel går i finalen med 399 en placering som nr. 22. 1 point efter de førende som starter på 400, så der er noget at indhendte. Daniel ender som nr. 10. Børneskytterne går alle i finalen med 400 point og her er hver eneste 1/10 afgørende. Det bliver en spændende finale, som først er afgjort på sidste skud. Annemette ender på en 7. plads . Med tåre i øjenkrogen kommer Johannes og Per ud. Vi som har fulgt skærmen, kan næsten ikke få pulsen ned.

 

DANMARKS MESTER bliver Emil Piilgaard Øland Jensen fra RANDERS SKYTTEKREDS. STORT TILLYKKE.

 

Landsdelsholdet fra Østjylland får bronze på cal. 22 og her har vi ikke mindre end 6 skytter med fra Randers skyttekreds, Annemette, Annemarie, Benjamin, Emilie, Emil og Nathali. 

 

Tak for en dejlig weekend med hygge og skydning på højt niveau. Tak til de forældre som bakkede os og børnene op.

 

på Ungdomsudvalgets vegne

Eva Thomadsen