2010-06-14 Stævneskydninger 

Torsdag den 10. juni tog børneskytterne til Djurs stævne i Lyngby. Endnu engang lykkes det for os alle sammen at finde den lille skyttekreds, nogle kørte den direkte vej mens andre tog en lille rundtur i omegnenJ

9 skytter skulle skyde, flere af de nyere skytterne skulle også med, det er dejligt at de har fået mod på at komme med til stævner og Lyngby er et godt stævne at starte med.

Trods øsende regnvejr havde vi en rigtig hyggelig aften med masser af hygge og snak, og selvfølgelig skydning.J

 

Fredag og lørdag var der så mulighed for at skyde Jyllandsstævne hjemme i Randers, hvilket de fleste børneskytter selvfølgelig også havde lyst til at skyde. Fredag regnede det igen og det var nogle godt våde skiver der blev leveret ind til de ”tællerne”.

Generelt var der ikke så mange til jyllandsstævnet hvilket er ærgerligt, der var masser af frivillige der havde lagt et stort stykke arbejde i stævnet, køkkenet stod klar med forplejninger, der manglede bare lidt flere skytter.

 

Søndag tog en lille gruppe børneskytter til Skibby for at skyde 200 og 300 m. Endelig var det holdt med at regne, men det blæse ret meget og vinden blæse lige ind på skytterne, så det var en lidt kold fornøjelse, men det gjorde ikke noget bare man kan skyde SauerJ

 

Det havde været nogen rigtig gode dage, børnene hygger meget med hinanden når vi er af sted.

 

Weekendens smil, var denne kommentar:

 

Hvordan kan du være så positiv sådan som du skyderJ

 

Skyttehilsner Rikke Kirk